Skip to content

WELKOM BIJ AKTIV!

Wie zijn wij?

AKTIV staat voor

    • Artsen
    • Kinesitherapie
    • Training
    • Individuele coaching
    • Voedingsbegeleiding

Het is ons doel om een gezondheidscentrum te zijn waarin alle aspecten van gezondheid aan bod komen. In de toekomst zullen we ons team laten groeien en uitbreiden naar gelang de noden van onze leden en patiënten.

21.30_UV_gevelbekleding_1

ONZE VIJF PIJLERS

Wij hebben AKTIV opgericht met vijf grote pijlers in ons achterhoofd. Pijlers die staan voor een efficiënte en allesomvattende gezondheidszorg.

WIE IS WIE?

SHAUN VERREKT

HEADCOACH & OWNER

SHAUN

Fitness en gezondheid staan al van jongs af aan centraal in mijn leven. Als tiener deed ik aan competitiezwemmen en werd ik Belgisch kampioen korte en lange afstand open water. Jaren later verloor ik mijn hart aan Gym Project en in 2020 ben ik aan de zijde van Thijs mee in de zaak gestapt. 

Via Individual Design begeleid ik onze leden om van fitness en gezondheid een prioriteit te maken in hun leven. Mijn interessegebieden zijn vooral krachttraining, slaap en mentale gezondheid. 

In mijn vrije tijd verken ik graag de wereld met mijn verloofde Jolien en geniet ik van de natuur tijdens lange boswandelingen met mijn actieve hond Chili. Je zal bovendien niet snel iemand vinden met een grotere boekenkast, dus naast fitness kan je ook altijd bij mij terecht voor de beste boekentips! 

thijs MOONEN

HEADCOACH & OWNER

thijs

Ik hecht veel belang aan uitvoering en intentie van beweging. Je kan enkel maar goede en vlotte bewegingen nastreven als de focus en kennis daar ook voor is. Het zien dat klanten ‘de klik’ vinden is mijn top momentje van de dag.

Samenwerken zorgt voor een grotere slagingskans. Daarom is Aktiv voor mij de logische volgende stap om verschillende takken van gezondheid te bundelen.

Jezelf gezond, fit en sexy voelen gaat verder dan enkel je prestaties in de gym. Mij kan je dus samen met mijn partner, dochter en hond vaak tegenkomen in een bos- en bergrijke omgeving om te wandelen, fietsen, skiën, klimmen en kamperen.

VERONIQUE GOOSSENS

HUISARTS & OWNER

VERONIQUE

In 2013 startte ik mijn carrière als huisarts in een groepspraktijk te Sint-Niklaas. Dit gaf mij de opportuniteit om een pak ervaring op te doen, alles van kleine kwaaltjes tot chronische en complexe zorg. De brede medische kennis die ik hierdoor ontwikkelde en mijn betrokkenheid laten me toe om een coördinerende rol op te nemen in de gezondheid van al mijn patiënten. De toenemende druk op huisartsen heeft mij ervan overtuigd dat intensieve samenwerking de enige manier is om kwaliteitsvolle zorg te kunnen blijven aanbieden aan alle patiënten. Als deel van het AKTIV team ben ik dan ook blij dat ik dit principe verder in realiteit kan uitwerken en toepassen. Ik vind het belangrijk om een positieve samenwerking te creëren, een plaats waar communicatie een belangrijke plaats inneemt en waar elk individu gestimuleerd en gesteund wordt om gezonde keuzes te maken. Ik ben getrouwd met Patrick en samen hebben we 2 lieve dochters: Fien en Babs. Ik hou van sport, zon en ik ben een echte foodie. 

JONATHAN WEETJENS

HUISARTS & OWNER

JONATHAN

In 2015 startte ik mijn carrière als huisarts in een duopraktijk in Assenede en nadien in het Wijkgezondheidscentrum De Vlier in Sint-Niklaas. Daar kreeg ik veel ervaring in multidisciplinair samenwerken en preventie. Onder meer vanuit deze waarden zou later AKTIV groeien. Sinds 2021 ben ik werkzaam als vervangarts om in diverse praktijken nog bredere ervaring op te doen. 

In 2019-2020 volgde ik een bijkomende opleiding Tropische Geneeskunde aan het Tropisch instituut in Antwerpen. Naast mijn werk als huisarts ben ik ook als stagecoördinator voor de huisartsenopleiding aan de slag.  Mijn interesses liggen voornamelijk in de pediatrie, gynaecologie, reisgeneeskunde en kleine ingrepen. 

Ik ben de echtgenoot van Ruth en de trotse vader van Mon, Millie en Morris. In mijn vrije tijd vind je mij bezig aan een klusproject, aan een goed gedekte tafel of op stap met onze kinderen.

RUTH Debeuckelaere

HUISARTS

 

RUTH

In 2015 studeerde ik af als arts aan de Universiteit Gent. Daarvoor had ik ook al een opleiding vroedkunde afgerond. Na 2 jaar specialisatie in de gynaecologie en verloskunde miste ik de menselijke, maatschappelijke en psychosociale kant van het patiëntenverhaal. Ik wilde dichter bij de patiënt en diens omgeving werken en maakte daarom een carrièreswitch als huisarts.

Ik kon tijdens mijn opleiding en eerste jaren als huisarts ervaring opdoen in verschillende soorten praktijken; van een kleinere landelijke praktijk tot een uitgebouwd multidisciplinair wijkgezondheidcentrum. De laatste 2 jaar werkte ik in een levendige groepspraktijk in centrum Sint-Niklaas.  Ik vind het mijn taak als huisarts om patiënten de tools te geven om zelf met hun gezondheid aan de slag te gaan. Begrijpelijke informatie verstrekken en het samenwerken met andere zorgverstrekkers zijn hierin mijn belangrijkste hulpmiddelen.

Ook als huisarts blijft mijn affiniteit bij verloskunde, gynaecologie en pediatrie. Ik ben getrouwd met Jonathan en heb drie kindjes: Mon, Millie en Morris. In mijn vrije tijd hou ik van krachttraining, lees ik graag de krant en ga ik graag naar een theater- of dansvoorstelling of lekker eten.

ELYSE GEYSEN

KINESIST

ELYSE

In 2022, sprong ik meteen met veel enthousiasme in het werkleven. Pas afgestudeerd in de musculoskeletale kinesitherapie, stapte ik mee in een groepspraktijk te Sint-Niklaas. Hier leerde ik patiënt gericht te werken en verder te denken buiten de klacht. Door een jaar ervaring op te doen, merkte ik snel dat mijn passies bij actieve revalidatie en sportkinesitherapie liggen met daarbij toebehorende manuele technieken. Het activeren van de patiënt is iets waar ik zeer veel belang aan hecht. Gedurende de revalidatie kijk ik naar wat er van toepassing is om de behandeling zo optimaal mogelijk te doen verlopen. Revalidatie zie ik als is een samenwerking tussen de patiënt en kinesitherapeut, door te luisteren en overleggen komen we tot de beste aanpak. In 2023 volgde ik meerdere bijscholingen waaronder een basiscursus dry needling, Upper limb rehabilitation en meerdere Webinars om mijn kennis bij te schaven en te verbreden. Verder staan er nog verschillende opleidingen op de planning, meer specifiek naar de sportrevalidatie toe om verder te evolueren.

INE CLOET

KINESIST

INE

In 2021 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut, gespecialiseerd in musculoskeletale aandoeningen. Sindsdien begeleid ik met veel toewijding mensen bij hun herstel van blessures en lichamelijke klachten. Ik vind het belangrijk om patiënten te informeren en te coachen tijdens hun revalidatie, waarbij we samen werken aan het verhelpen van klachten en het bereiken van doelen. Ik maak gebruik van zowel hands-on als hands-off benaderingen en wil je graag de kracht van beweging laten ervaren in de prachtige GYM van AKTIV, die tot onze beschikking staat. Gezondheid en welzijn van mensen staan bij mij voorop. Ik help ook bij chronische pijnklachten met een speciaal ontwikkeld programma en blijf mezelf bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden. Momenteel volg ik een tweejarige opleiding stress- en relaxatiemanagement aan de KU Leuven om mijn patiënten beter te kunnen ondersteunen bij onderliggende stressklachten. Mijn doel is om je niet alleen te begeleiden bij de fysieke aspecten van je klacht, maar ook bij de emotionele en psychologische aspecten ervan. In mijn vrije tijd geniet ik van koken, bakken, een goed concert, sporten en avontuurlijke vakanties in de natuur.

BRADLEY SYMOENS

PODOLOOG

bradley

In het jaar 2020 besloot ik een nieuwe weg in te slaan en mijn passie voor podologie te volgen. Met volle moed en enthousiasme richtte ik mijn eigen zaak op, genaamd "Podologie Symoens," gevestigd in het prachtige Lokeren. Mijn reis als zelfstandig podoloog begon met het verlangen om mensen te helpen en mijn kennis te delen. Terwijl ik mijn eigen praktijk opende, heb ik meer dan een jaar gewerkt als podotherapeut in het bruisende Rotterdam. Deze ervaring heeft mijn horizon verbreed en me een diepgaand inzicht gegeven in de diverse behoeften en klachten van mensen. Mijn tijd in Rotterdam heeft me geleerd hoe ik op een effectieve manier mensen kon ondersteunen en begeleiden. Mijn affiniteit met podologie komt niet alleen voort uit mijn professionele ervaring, maar ook uit een persoonlijke geschiedenis met de wielersport. Meer dan 15 jaar lang heb ik met passie competitief gefietst, waardoor ik niet alleen een liefde voor de sport ontwikkelde, maar ook een diepgaande kennis over het belang van gezonde voeten en het voorkomen van blessures.

HEB JE EEN VRAAG?

Wij zoeken jou!

WERKEN BIJ AKTIV?

Bij AKTIV zijn we op zoek naar (para)medici die mee in ons verhaal willen stappen. Wil je deel uitmaken van een team dat zijn patiënten op de eerste plaats zet en gezondheid preventief wil benaderen? Dan is AKTIV de plaats voor jou. Contacteer ons met de boodschap hoe jij een samenwerking met ons ziet en dan maken we graag kennis met jou.

Visie AKTIV