Skip to content

kinesitherapie

ELYSE GEYSEN & ine cloet

waarom een KINESIST

In streven naar een langdurig gezond leven bij AKTIV, neemt de kinesitherapeut een centrale plaats in. 

De kinesitherapeut speelt een cruciale rol in het herstel na blessures, het beheer van chronische aandoeningen en het verbeteren van de algehele fysieke conditie. Door gerichte oefeningen en therapieën aan te bieden, helpt de kinesitherapeut niet alleen bij het verlichten van pijn en het herwinnen van mobiliteit, maar stimuleert ook preventieve maatregelen om toekomstige gezondheidsproblemen te voorkomen.

De synergetische samenwerking alle partners van AKTIV creëert een geïntegreerd zorgnetwerk dat zich richt op zowel behandeling als preventie. Door gezamenlijk expertise en inspanningen te bundelen, streven we ernaar om een gezonde levensstijl te bevorderen, waarbij lichaamsbeweging en fysieke gezondheid centrale pijlers zijn. Zo draagt AKTIV bij aan het verlengen van een vitaal en gezond leven voor alle individuen die gebruikmaken van hun uitgebreide diensten.

onze kinesisten

ELYSE GEYSEN

KINESIST

ELYSE

In 2022, sprong ik meteen met veel enthousiasme in het werkleven. Pas afgestudeerd in de musculoskeletale kinesitherapie, stapte ik mee in een groepspraktijk te Sint-Niklaas. Hier leerde ik patiënt gericht te werken en verder te denken buiten de klacht. Door een jaar ervaring op te doen, merkte ik snel dat mijn passies bij actieve revalidatie en sportkinesitherapie liggen met daarbij toebehorende manuele technieken. Het activeren van de patiënt is iets waar ik zeer veel belang aan hecht. Gedurende de revalidatie kijk ik naar wat er van toepassing is om de behandeling zo optimaal mogelijk te doen verlopen. Revalidatie zie ik als is een samenwerking tussen de patiënt en kinesitherapeut, door te luisteren en overleggen komen we tot de beste aanpak. In 2023 volgde ik meerdere bijscholingen waaronder een basiscursus dry needling, Upper limb rehabilitation en meerdere Webinars om mijn kennis bij te schaven en te verbreden. Verder staan er nog verschillende opleidingen op de planning, meer specifiek naar de sportrevalidatie toe om verder te evolueren.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ELYSE

Bel naar 03 318 78 22 van maandag tot vrijdag tussen 8u en 19u.

CONTACTEER ELYSE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

INE CLOET

KINESIST

INE

In 2021 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut, gespecialiseerd in musculoskeletale aandoeningen. Sindsdien begeleid ik met veel toewijding mensen bij hun herstel van blessures en lichamelijke klachten. Ik vind het belangrijk om patiënten te informeren en te coachen tijdens hun revalidatie, waarbij we samen werken aan het verhelpen van klachten en het bereiken van doelen. Ik maak gebruik van zowel hands-on als hands-off benaderingen en wil je graag de kracht van beweging laten ervaren in de prachtige GYM van AKTIV, die tot onze beschikking staat. Gezondheid en welzijn van mensen staan bij mij voorop. Ik help ook bij chronische pijnklachten met een speciaal ontwikkeld programma en blijf mezelf bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden. Momenteel volg ik een tweejarige opleiding stress- en relaxatiemanagement aan de KU Leuven om mijn patiënten beter te kunnen ondersteunen bij onderliggende stressklachten. Mijn doel is om je niet alleen te begeleiden bij de fysieke aspecten van je klacht, maar ook bij de emotionele en psychologische aspecten ervan. In mijn vrije tijd geniet ik van koken, bakken, een goed concert, sporten en avontuurlijke vakanties in de natuur.

CONTACTEER INE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.