Skip to content

Nieuws

Wachtlijst AKTIV nieuwe patiënten

Omdat we nog niet verhuisd zijn naar onze nieuwe locatie, kunnen we voorlopig geen nieuwe patiënten opstarten. In afwachting kan u zich wel aanmelden via de knop “aanmelden nieuwe patiënt”. AANMELDEN NIEUWE PATIËNT

bereikbaarheid

Tijdelijk praktijkadres:
Magnolialaan 4, 9100 Sint-Niklaas

CONTACTEER ONS:
Maandag tot vrijdag tussen 8u en 19u
Telefoon: 03 318 78 22
Mail: huisartsen@aktiv.be

 • U belt met het secretariaat voor afspraken en algemene inlichtingen:
  • elke weekdag tussen 8 en 12u (hoe vroeger u belt, hoe groter de kans dat er een plek is voor de dag zelf)
 • Belmoment artsen voor resultaten en specifieke vragen:
  • elke weekdag tussen 12 en 12u30
 • Voor dringende problemen zijn we bereikbaar tot 19u

Opgelet!
Huisbezoeken dienen aangevraagd te worden vóór 10 uur en zijn voorbehouden voor immobiele patiënten en woonzorgcentra – dit énkel binnen ons werkingsgebied (zie kaart) en door de arts die beschikbaar is.

Werkingsgebied Artsen

WIE is wie?

VERONIQUE GOOSSENS

HUISARTS & OWNER

VERONIQUE

In 2013 startte ik mijn carrière als huisarts in een groepspraktijk te Sint-Niklaas. Dit gaf mij de opportuniteit om een pak ervaring op te doen, alles van kleine kwaaltjes tot chronische en complexe zorg. De brede medische kennis die ik hierdoor ontwikkelde en mijn betrokkenheid laten me toe om een coördinerende rol op te nemen in de gezondheid van al mijn patiënten. De toenemende druk op huisartsen heeft mij ervan overtuigd dat intensieve samenwerking de enige manier is om kwaliteitsvolle zorg te kunnen blijven aanbieden aan alle patiënten. Als deel van het AKTIV team ben ik dan ook blij dat ik dit principe verder in realiteit kan uitwerken en toepassen. Ik vind het belangrijk om een positieve samenwerking te creëren, een plaats waar communicatie een belangrijke plaats inneemt en waar elk individu gestimuleerd en gesteund wordt om gezonde keuzes te maken. Ik ben getrouwd met Patrick en samen hebben we 2 lieve dochters: Fien en Babs. Ik hou van sport, zon en ik ben een echte foodie. 

JONATHAN WEETJENS

HUISARTS & OWNER

JONATHAN

In 2015 startte ik mijn carrière als huisarts in een duopraktijk in Assenede en nadien in het Wijkgezondheidscentrum De Vlier in Sint-Niklaas. Daar kreeg ik veel ervaring in multidisciplinair samenwerken en preventie. Onder meer vanuit deze waarden zou later AKTIV groeien. Sinds 2021 ben ik werkzaam als vervangarts om in diverse praktijken nog bredere ervaring op te doen. 

In 2019-2020 volgde ik een bijkomende opleiding Tropische Geneeskunde aan het Tropisch instituut in Antwerpen. Naast mijn werk als huisarts ben ik ook als stagecoördinator voor de huisartsenopleiding aan de slag.  Mijn interesses liggen voornamelijk in de pediatrie, gynaecologie, reisgeneeskunde en kleine ingrepen. 

Ik ben de echtgenoot van Ruth en de trotse vader van Mon, Millie en Morris. In mijn vrije tijd vind je mij bezig aan een klusproject, aan een goed gedekte tafel of op stap met onze kinderen.

RUTH Debeuckelaere

HUISARTS

 

rUTH

In 2015 studeerde ik af als arts aan de Universiteit Gent. Daarvoor had ik ook al een opleiding vroedkunde afgerond. Na 2 jaar specialisatie in de gynaecologie en verloskunde miste ik de menselijke, maatschappelijke en psychosociale kant van het patiëntenverhaal. Ik wilde dichter bij de patiënt en diens omgeving werken en maakte daarom een carrièreswitch als huisarts. Ik kon tijdens mijn opleiding en eerste jaren als huisarts ervaring opdoen in verschillende soorten praktijken; van een kleinere landelijke praktijk tot een uitgebouwd multidisciplinair wijkgezondheidcentrum. De laatste 2 jaar werkte ik in een levendige groepspraktijk in centrum Sint-Niklaas.  Ik vind het mijn taak als huisarts om patiënten de tools te geven om zelf met hun gezondheid aan de slag te gaan. Begrijpelijke informatie verstrekken en het samenwerken met andere zorgverstrekkers zijn hierin mijn belangrijkste hulpmiddelen. Ook als huisarts blijft mijn affiniteit bij verloskunde, gynaecologie en pediatrie. Ik ben getrouwd met Jonathan en heb drie kindjes: Mon, Millie en Morris. In mijn vrije tijd hou ik van krachttraining, lees ik graag de krant en ga ik graag naar een theater- of dansvoorstelling of lekker eten.

werking

 • Afspraken
  • 1 patiënt = 1 afspraak
  • Gelieve altijd uw (kids) ID of ISI+ kaart mee te brengen
  • Betaling kan cash of met Payconiq/bankapp naar keuze (niet met de bankkaart!)
 • Algemene info
  • Bij meerdere klachten: wij bekijken wat prioritair is en wat voor een volgend consult is
  • Gelieve telefonisch te verwittigen bij specifieke onderzoeken of behandelingen die meer tijd vragen (bv. uitstrijkje, ECG, verzekeringsonderzoek, gesprek, …)
  • Bekijk op voorhand uw voorraad medicatie, zodat u voldoende voorschriften kan vragen. De termijn tussen controles wordt met de arts afgesproken.
  • Gelieve op tijd te annuleren, minstens 3 uur op voorhand
  • Indien u te laat zal zijn: gelieve te verwittigen, uw consult zal ingekort worden
  • Bij laattijdig annuleren of niets laten weten, rekenen wij een ‘no show fee’ aan van €5, gelieve dit bij een volgend consult te voorzien
  • Bij inschrijving in de praktijk stemt u automatisch in met een Globaal Medisch Dossier (GMD). Indien niet gewenst dient dit expliciet gemeld te worden.
  • Wij zijn geconventioneerd en werken volgens de tarieven zoals vastgelegd in het akkoord tussen de artsen en de ziekenfondsen

wachtdienst

Huisarts van wacht, nieuw algemeen nummer 1733
 • Weekdagen vanaf 19u: lokale wachtdienst Sint-Niklaas
 • Vanaf vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend 8u én op officiële feestdagen: Wachtpost Waasland
 • Meer info op www.wpwaasland.be
Apotheek van wacht Tandarts van wacht
 • Tussen 9u en 18u tijdens weekends en op feestdagen via 0903 399 69 of via tandarts.be