Skip to content

WELKOM BIJ AKTIV

Jouw multidisciplinair gezondheidscentrum

Heb jij dat ook? Het gevoel dat de weg nooit echt volledig doorloopt eens je bij de dokter vertrekt? Je wil aan je gezondheid werken, maar je moet meerdere diensten in verschillende praktijken raadplegen?

Bij zowel onze patiënten in de dokterspraktijk als bij de leden van de gym merkten we de afgelopen jaren een ontbrekende link. Iedereen wil aan zijn gezondheid werken, maar nergens kan je terecht voor het totaalpakket.

Daarom hebben wij AKTIV opgericht! Een gezondheidscentrum waar je samen met ons zowel medisch, fysisch als psychisch aan je gezondheid kan werken.

COMING SOON

Hier komt AKTIV, jouw multidisciplinair gezondheidscentrum, een samensmelting van GYM PROJECT en enkele huisartsen van Sint-Niklaas. Op dit moment zijn we volop in de opbouwfase van ons project. De opening van de gym en kinepraktijken zijn gepland op 1 februari 2024, de nieuwe dokterspraktijken openen in de zomer van 2024. Wil je graag meer weten? Dan kan je ons contacteren of alle werkzaamheden volgen via onze socials.

Middel 1@4x
aktiv gym

Als huisartsen van AKTIV willen we patiënten begeleiden en stimuleren om in te staan voor hun eigen gezondheid. We willen als het ware de gezondheid teruggeven aan de patiënt zelf. Dit willen we bereiken door meer in te zetten op preventie.

Het huidige zorgmodel, dat vooral gericht is op genezing, volstaat niet voor de uitdagingen van de toekomst. We denken hierbij aan de vergrijzing, het artsentekort en de alsmaar complexere zorg.

Door te kijken naar jouw situatie en doelen, kunnen we in gelijk welke levensfase samen een gezondheidsplan opstellen. De samenwerking met andere disciplines binnen onze praktijk maakt dit mogelijk.

Bij ons staat het individu centraal. Elke persoon wandelt onze gym binnen met zijn eigen achtergrond en zijn eigen doelen. Wij willen er dan ook voor zorgen dat hij/zij kan sporten op een manier die voor hem/haar werkt. 

Door middel van assessments en persoonlijke begeleiding zorgen wij voor een programma op maat waarbij niet enkel training maar ook verandering in je levensstijl centraal staan. Zo kunnen we elke persoon naar zijn doelen begeleiden. Geen enkel doel is te klein of te groot als je klaar bent om er voor te werken.

WERKEN BIJ AKTIV?

Wij zoeken jou!

Bij AKTIV zijn we op zoek naar (para)medici die mee in ons verhaal willen stappen. Wil je deel uitmaken van een team dat zijn patiënten op de eerste plaats zet en gezondheid preventief wil benaderen? Dan is AKTIV de plaats voor jou. Contacteer ons met de boodschap hoe jij een samenwerking met ons ziet en dan maken we graag kennis met jou.

Visie AKTIV

Vlyminckshoek 6
9100 Sint-Niklaas