Skip to content

vicky

gecoacht door thijs

Ik ben gestart bij AKTIV Gym omdat ik me terug fit en gezond wilde voelen na een slechtere periode in men leven, burnout. Ik wou niet naar een gewone gym gaan omdat ik nood had aan goede begeleiding op de juiste manier en vooral waar ik me op mijn gemak kon voelen tijden het sporten.

Wanneer het even wat minder goed ging lichamelijk kreeg ik de juiste aansturing en motivatie en werd mijn trainingsschema aangepast naar wat men lichaam die periode afkon/nodig had qua trainingen zowel lichamelijk als mentaal. Zo kon ik toch steeds blijven verder trainen.

Aktiv Gym voelt alsof je deel uitmaakt van een team. Je vind er coaches met de juiste kennis en ervaring en vooral mensen die luisteren naar hoe je je voelt en daar dan je trainingen naar aanpassen. Kortom een vlotte en comfortabele samenwerking.

Ik zou AKTIV Gym aanraden omdat er echt wel naar je geluisterd wordt, er op een leuke onstpannen en goede manier samen gewerkt word om je beter en sterker te doen voelen zowel lichamelijk als mentaal. En vooral omdat je er helemaal jezelf kunt zijn.

DSC04721

“Ik voel me niet alleen fysiek beter, maar, en dat is misschien nog wel belangrijker, ook mentaal ben ik veel sterker dan anderhalf jaar geleden.”

trainen bij thijs?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.