Skip to content

ROXANNE

gecoacht door Thijs

Ik ben gestart bij Aktiv omdat ik al enkele jaren sukkel met mijn lichaam, kleine kwaaltjes zoals last in mijn onderrug en heupen en een gespannen gevoel. Na lang twijfelen heb ik toch de stap genomen om bij Aktiv Gym aan de slag te gaan. In het begin was het spannend omdat ikzelf nog nooit iets van sport heb gedaan dus ik wist niet waar ik me aan mocht verwachten maar ik ben gerust gesteld door de coaches en het is gebleken dat alles heel haalbaar is en dat motiveert om vol te houden en net iets verder te gaan.

De zeer persoonlijke aanpak is hetgeen mij het meeste aansprak. Alle oefeningen zijn volledig op maat gemaakt en kunnen worden aangepast waar nodig. Het hele team staat altijd klaar om te begeleiden en te helpen. Omdat alles zo op maat wordt gemaakt is het makkelijk om vol te houden en, voor mij dan, op een rustige manier toch grenzen te verleggen. Ik kan nu al zeggen dat mijn stabiliteit en mobiliteit beter is geworden en dat gaat alleen maar beter worden.

De samenwerking is echt heel persoonlijk en voor iedereen anders. Er wordt gezocht naar een manier die voor jou werkt. Zonder de coaches zou ik dit nooit hebben kunnen volhouden.

Ik zou Aktiv zeker aanraden aan iedereen die wil beginnen met sporten of net dat ietsje extra uit zichzelf wil halen. Door de persoonlijke aanpak krijg je jouw pakket volledig op maat. Er wordt echt geluisterd naar jouw doel en mogelijkheden. Het is ook een hecht team, van zowel coaches als mede-aktivers. Het is een plaats waar zowel ervaren sporters als nieuwelingen terecht kunnen, ieder naar zijn eigen kunnen. Dat maakt dat iedereen zich welkom voelt! Het is gewoon een top team!

“De samenwerking is echt heel persoonlijk en voor iedereen anders. Er wordt gezocht naar een manier die voor jou werkt. Zonder de coaches zou ik dit nooit hebben kunnen volhouden.”

DSC02477

trainen bij thijs?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.