Skip to content

piet

gecoacht door thijs

Ik ben bij AKTIV Gym gestart om, op mijn eigen tempo, een op maat gemaakt trainingschema te volgen dat meer rekening houdt met mijn zwaktes en persoonlijke doelen.

Mijn coach maakt uitdagende en gevarieerde trainingen waardoor ik na ELKE trainingsperiode onmiddellijk weer merk dat ik sterker/ beter/ fitter ben geworden.

Door mijn heel onregelmatige job is het soms niet altijd eenvoudig om bijvoorbeeld in de gym te komen trainen. Daarom was/is het voor mij heel belangrijk dat ook mijn coach flexibel is. Mijn coach past heel snel mijn trainingen aan als ik onverwachts naar buitenland moet ( en dus bvb op hotel moet trainen) of niet in de gym kan trainen en dat is een fantastische meerwaarde.

Ik krijg ook altijd heel snel feedback op mijn trainingen, online of in de gym, waardoor ik snel mijn fouten kan corrigeren.

Ik zou Aktiv Gym aan iedereen aanraden omdat, ongeacht of je nog nooit iets van sport hebt gedaan of je bent al jaren aan het sporten, jouw training altijd zal aangepast zijn aan wat jij kan en wil bereiken. En, even belangrijk, op je eigen tempo.

DSC04798

“Mijn coach past heel snel mijn trainingen aan als ik onverwachts naar buitenland moet ( en dus bvb op hotel moet trainen) of niet in de gym kan trainen en dat is een fantastische meerwaarde”

trainen bij THIJS?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.