Skip to content

céline

gecoacht door thijs

10 jaar geleden had ik helemaal geen evenwicht en stabiliteit meer en zat ik heel scheef in mijn rolstoel. Mijn arts raadde me aan om iets van krachttraining te gaan doen, zodat ik terug recht in mijn rolstoel kon zitten en dat mijn bovenlichaam terug heel wat sterker zou worden. Naar de commerciële fitness gaan zag ik helemaal niet zitten, en toen kwam ineens AKTIV Gym op mijn pad via de krant.

Thijs heeft me op vele vlakken geholpen, zowel mentaal als fysiek. Een luisterend oor naar mijn klachten en mijn tekorten. Het belangrijkste voor mij was om terug evenwicht en stabiliteit te hebben, zodat ik terug mooi recht kan zitten in mijn rolstoel. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn bovenlichaam weer kan vertrouwen en dat ik terug sterk geworden ben.

Doordat we reeds 10 jaar met elkaar werken, hebben we een superband. Thijs kent mijn lichaam heel goed, soms zelfs beter dan ikzelf. Wat ik erg waardeer aan de Thijs is dat hij flexibel en creatief is en mij heel erg uitdaagt bij mijn trainingen. Maar langs de andere kant als ik een slechte dag heb, dan past hij zonder probleem mijn training aan.

Het is een toffe gym waar iedereen welkom is en iedereen kan trainen naar eigen noden.

De coaches weten ook heel goed waar ze mee bezig zijn en je kan altijd een beroep op hun doen. Een echte aanrader dus. Naar Aktiv gaan is de beste beslissing die ik kon nemen. Dank u super mannen.

Thijs is flexibel en creatief en daagt mij heel erg uit bij mijn trainingen.”

DSC04818

trainen bij thijs?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.