Skip to content

thijs

owner & headcoach

int kort

Interesse in het leven tout court. Daarom zijn de doelstelling van de meeste van zijn klanten ‘gezond ouder worden’ samen met ‘mentale gezondheid’.

Een papa die zijn dochter wil opvoeden in een sportieve en gezonde sfeer.

CREDENTIALS

Educatieve Bachelor voor Secundair onderwijs: Informatica – Bewegingsrecreatie ( uitdieping: Personal Training ) met buitenlandse eindstage in crossfit© Invictus – San Diego (CA; USA)

Precision Nutrition Level 1

verschillende extra binnen- en buitenlandse opleidingen

Hoe minder je denkt, des te meer kan je voelen

wie is THIJS voor aktiv

Thijs is de orginele coach waar het allemaal mee is begonnen. Hij is de rots die de gym door alle jaren heen heeft gedragen en zijn kennis over beweging en oefeningen zijn ondertussen ongeëvenaard. Door zijn coaching wordt duidelijk dat trainingen meer zijn dan enkel wat oefeningen uit te voeren en dat we allemaal moeten streven naar de juiste balans in ons leven. 

Met zoveel ervaring is hij ondertussen uitgegroeid tot de to-go-guy voor ‘moeilijke gevallen’ . Het is belangrijk om de klant te laten ervaren hoe een oefening uitgevoerd kan worden op verschillende wijze, wat ook anders zal resulteren. Hoe meer lichamelijke voeling de klant heeft, hoe beter ze kan keuzes kan maken voor die beweging. 

trainees van thijs

Hoor wat de leden vinden van Thijs en zijn trainingsprogramma

roxanne

Gecoacht door Thijs

roxanne

Het hele team staat altijd klaar om te begeleiden en te helpen. Omdat alles zo op maat wordt gemaakt, is het makkelijk om vol te houden en op een rustige manier toch grenzen te verleggen

Meer over Roxanne

VICKY

Gecoacht door Thijs

VICKY

Aktiv Gym voelt alsof je deel uitmaakt van een team. Je vind er coaches met de juiste kennis en ervaring en vooral mensen die luisteren naar hoe je je voelt en daar dan je trainingen naar aanpassen

Meer over Vicky

Céline

Gecoacht door Thijs

Céline

Thijs heeft me op vele vlakken geholpen, zowel mentaal als fysiek. Een luisterend oor naar mijn klachten en mijn tekorten

Meer over Céline

piet

Gecoacht door Thijs

piet

Mijn coach past heel snel mijn trainingen aan als ik onverwachts naar buitenland moet ( en dus bvb op hotel moet trainen) of niet in de gym kan trainen en dat is een fantastische meerwaarde.

Meer over Piet

trainen bij thijs?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.