Skip to content

steven

gecoacht door shaun

Ik heb Shaun leren kennen op de sportmarathon in Melsele. Dat jaar kon ik zelf niet meedoen omdat ik aan het revalideren was na een afgescheurde achillespees. Door met hem te babbelen werd ik nieuwsgierig hoe AKTIV GYM mij zou kunnen helpen met mijn revalidatie, maar ook om mijn lichaam terug sterker te maken en zo blessurevrij mogelijk terug door het leven kunnen gaan. 

 

Shaun, maar ook de andere coaches, hebben mij doen beseffen dat gezondheid echt wel op nummer 1 moet staan. Ik ben ondertussen niet alleen blessurevrij, maar ik ben ook veel bewuster bezig met eten, vrije tijd en vooral ook met slaap. Door mijn onregelmatig leven in een volcontinue systeem met snel wisselende shiften slaap ik echt veel te weinig maar ook vrij slecht. Nu anderhalf jaar later slaap ik niet alleen langer, maar ook beter. 

 

De samenwerking met Shaun verloopt heel vlot, wij proberen regelmatig te praten over mijn trainingen, over mijn pijntjes maar ook over hoe ons weekend is geweest bv. Shaun zorgt er ook voor dat ik mezelf constant uitdaag, veel meer dan dat ik zelf zou doen als ik zonder coach zou gaan trainen, wat natuurlijk ook resulteert in een sterker lichaam, maar ook een sterkere geest. Ik voel me niet alleen fysiek beter, maar, en dat is misschien nog wel belangrijker, ook mentaal ben ik veel sterker dan anderhalf jaar geleden. 

 

Aktiv heeft momenteel 4 coaches, die stuk voor stuk hun job echt kennen, met ieder zijn specialiteit en voorkeur natuurlijk. Iedereen zou moeten werken aan een gezonde geest en een gezond lichaam en ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om het op deze manier te proberen bereiken. En als dit voor mij lukt, moet het voor iemand anders ook gaan!

DSC01526-Enhanced-NR (2)

“Ik voel me niet alleen fysiek beter, maar, en dat is misschien nog wel belangrijker, ook mentaal ben ik veel sterker dan anderhalf jaar geleden.”

trainen bij shaun?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.