Skip to content

katelijne

gecoacht door shaun

Ik leed aan een posttraumatische stressstoornis en zocht naar een manier om fysiek terug aan te sterken. Gezien ik allerminst sportief ben aangelegd, wist ik dat ik hierbij een sportcoach kon gebruiken.

Mijn eerste zin tegen Shaun in het intakegesprek was: ‘Hallo. Aangenaam. Ik haat sporten. Succes ermee!’

En kijk, sindsdien train ik drie keer per week. Hij heeft er effectief een succes van gemaakt. 🙂

Ik was het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijt, de connectie tussen lichaam en geest was zoek geraakt. Shaun heeft me terug doen vertrouwen in mijn krachten, stap per stap. 

Het is ook een holistische aanpak: naast de fysieke trainingen zijn er ook de begeleidingen op gebied van voeding, slaaphygiëne, rust inplannen,…

 Shaun is een supporter. Soms van aan de zijlijn, soms vlak naast je, afhankelijk van wat nodig is. Hij motiveert om het beste uit jezelf en dus je leven te halen. 

AKTIV GYM werkt op maat van de klant. Je hoeft geen aspiraties tot bodybuilder te hebben. Op basis van wat jij als doel stelt en jouw vaardigheden, wordt een programma uitgewerkt. 

Het is een veilige omgeving waar jij gewoon jij kan zijn.

“Het is ook een holistische aanpak: naast de fysieke trainingen zijn er ook de begeleidingen op gebied van voeding, slaaphygiëne, rust inplannen,…”

trainen bij shaun?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.