Skip to content

ingrid

gecoacht door shaun

Eind 2021 ben ik op aanraden van een goede vriendin (wiens zoon coach is bij een crossfit© club) begonnen met trainen bij AKTIV GYM. Na verschillende hernia’s, morfinepijnstilling, en verschillende bezoeken aan de pijnkliniek, was ik klaar voor revalidatie en kreeg ik een voorschrift voor de …school, maar ik verkoos dan toch te beginnen sporten onder het toeziend oog van een ervaren coach. Na een inspirerend gesprek over het belang van oefeningen om je lichaam sterker te maken ben ik begonnen aan de lessen. Mijn coach leerde mij om op een goede manier te bewegen, zonder pijn. Ook kreeg ik oefeningen om thuis te doen. Hij luisterde ook naar mijn klachten en paste daarna mijn oefeningen aan, mijn pijn werd draaglijker, en ik kon opnieuw iets langere wandelingen doen. Midden vorig jaar kreeg ik een kattenbeet die was beginnen ontsteken (10 dagen ziekenhuis + antibiotica) waardoor ik een gezwollen arm had die ik niet kon gebruiken. Toen ik weer thuis kwam kreeg ik een borstontsteking, weer antibiotica gestart, maar na onderzoek bleek de oorzaak een kwaadaardig gezwel. In afwachting van mijn behandeling was ik al opnieuw beginnen sporten, waar ik steun vond bij mijn coach en waar ik mijn verhaal en mijn angsten kwijt kon. 

 

Na een onderbreking voor de behandeling (operatie, radiotherapie) kon ik eindelijk terug sporten. Terug naar een ondertussen vertrouwde veilig plek, waar een gezellige sfeer heerst, waar een coach naar je luistert en je helpt waar hij kan. Hier had ik zo naar uitgekeken! Mijn oefeningen werden weer aangepast, mijn wonden genazen, ook de mentale verwerking kwam op gang, en ik kon steeds beter en meer bewegen. Kortom, alles wat ik nodig had voor een goed herstel vond ik bij AKTIV GYM. In september 2023 kreeg ik de diagnose diabetes type II. Ik moest streng diëten (geen suiker en geen ongezonde vetten) en pilletjes slikken. En ja hoor, daar was mijn coach om mij te helpen met mijn dieet (trage suikers en gezonde vetten) waardoor ik na 6 weken mijn pillen mocht stoppen. Ik vermagerde verder zodat ik mijn ideale gewicht kon bereiken, dit had ik nooit alleen gekund. Dus nee, voor mij geen leven meer zonder AKTIV GYM en mijn coach, no way! Enkel als hij mijn gezaag en geklaag nog niet beu is natuurlijk). Maar weet dat je mij enorm geholpen en gesteund hebt, dit had ik nooit alleen gekund! Ongelooflijk bedankt hiervoor, ook bedankt aan de andere coaches.

DSC01847

“Na mijn diabetes diagnose heeft mijn coach me geholpen met mijn diëet waardoor ik na 6 weken mocht stoppen met medicatie.”

trainen bij shaun?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.