Skip to content

elien

gecoacht door shaun

Ik ben ongeveer 4 jaar geleden gestart bij AKTIV GYM. Ik begon met de groepslessen. Na een jaar kreeg ik de kans om kennis te maken met individual design.  Omdat ik nieuwsgierig was naar wat mij dat kon brengen en de drive om sterker te worden, ben ik hiermee gestart. We zijn uiteindelijk 3 jaar verder en ik ben nog steeds blij met deze keuze.

Shaun zijn kennis, ervaring en people skills maken hem een goede coach die afgestemde trainingen op maat aanbiedt aan zijn klanten. Ik kan steeds op hem steunen voor verschillende aspecten, gerelateerd aan gezondheid en ben de afgelopen jaren sterker geworden. 

Ondertussen ben ik 7 maanden zwanger en met een pre- & postnataal gecertificeerde coach kan ik vol vertrouwen verder trainen. Deze zwangerschap brengt voor mezelf een nieuwe zoektocht met zich mee wat betreft sporten. Shaun begeleidt mij met zorg in deze zoektocht. Wanneer bepaalde bewegingen moeilijker worden of wanneer ik mij minder gemotiveerd voel, weet Shaun er steeds een antwoord op te bieden. Hierdoor train ik nog consistent en heb ik een zwangerschap die vlot verloopt, zonder al te veel fysieke klachten. Naast Shaun, ondersteunen ook de andere coaches in de zaal mij met veel zorg en interesse. 

Daarnaast hou ik al jaren van de energie en de fijne sfeer die in de gym hangt. 

Dus ja, als iemand mij zou vragen of ik AKTIV GYM zou aanraden, zeg ik volmondig: ‘ja, absoluut!’.

Shaun zijn kennis, ervaring en people skills maken hem een goede coach die afgestemde trainingen op maat aanbiedt aan zijn klanten.”

DSC07668

trainen bij shaun?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.