Skip to content

liesbet

gecoacht door helena

Ik ben twee jaar geleden gestart bij Aktiv Gym. Op dat ogenblik was de enige sport die ik deed joggen en ik merkte dat dit niet meer voldoende was. Ik had vaak last van mijn knieën en rug en wou dit graag verbeteren met krachttraining. Het sprak mij vooral aan, dat men hier echt naar jou persoonlijk keek, om van daaruit oefeningen te geven waarmee je, op je eigen niveau en je eigen doelen, vooruitgang kon maken. 

Er wordt door mijn coach kort op de bal gespeeld. Bij een blessure (door het lopen) wordt mijn schema snel aangepast, om te focussen op herstel en versterking. In drukke periodes tracht ze ook mee te denken aan mogelijkheden om toch te kunnen trainen, zoals oefeningen voor thuis. Ideaal!

De coaches zijn er om je te motiveren, helpen je je doelstellingen te behalen door opvolging en zorgen echt voor een trainingsschema op maat. Met de online tool, kan je ook opgeven wanneer iets niet goed gaat, ook wanneer je coach niet aanwezig is. Zo kan hij/zij dit ook vanop afstand opvolgen en aanpassen indien nodig. 

Alle coaches zijn enthousiast en helpen je bij de training wanneer nodig, het is dan ook gewoon plezant om in de gym te gaan trainen. Dankzij de evenementen die af en toe georganiseerd worden, krijg je ook de kans om anderen te leren kennen die hier trainen. Zo heb je toch het gevoel om deel uit te maken van een ‘community’

“In drukke periodes tracht ze ook mee te denken aan mogelijkheden om toch te kunnen trainen, zoals oefeningen voor thuis.”

trainen bij HELENA?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.