Skip to content

freia

gecoacht door helena

Mijn initiële reden om me bij Aktiv Gym aan te sluiten, waren mijn aanhoudende rugproblemen. Ik zocht naar een gerichte aanpak om mijn rugklachten te verlichten en tegelijkertijd mijn fysieke gezondheid te verbeteren. 

Gedurende mijn tijd bij Aktiv Gym heeft Helena een cruciale rol gespeeld in het versterken van mijn rug- en buikspieren. Samen werkten we aan een op maat gemaakt programma dat niet alleen mijn rugklachten verminderde, maar me ook hielp om mijn spieren te verstevigen. Na slechts enkele maanden begon ik verbetering te merken en even later kon ik zelfs zeggen dat ik volledig vrij was van klachten  

De samenwerking met Helena verloopt buitengewoon goed. Wat ik enorm waardeer, is dat als er iets niet goed lijkt te gaan, Helena onmiddellijk bijstuurt of aanpassingen voorstelt. Er heerst een open communicatie, en elke uitdaging wordt met begrip en professionaliteit aangepakt. Er is altijd ruimte voor overleg en aanpassingen, waardoor ik me echt ondersteund voel in mijn fitnessreis. 

Ik zou Aktiv Gym zonder aarzeling aanraden aan iedereen die op zoek is naar een effectieve, gepersonaliseerde aanpak. Het op maat gemaakte programma heeft niet alleen mijn specifieke behoeften aangepakt, maar ik heb ook voortdurend feedback ontvangen over de juiste uitvoering van oefeningen. Aktiv Gym biedt niet alleen fysieke verbeteringen, maar zorgt ook voor een ondersteunende omgeving waar bewegen de sleutel is tot een gezonder, klachtenvrij leven. 

“Er is altijd ruimte voor overleg en aanpassingen, waardoor ik me echt ondersteund voel in mijn fitnessreis.”

trainen bij HELENA?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.