Skip to content

david

gecoacht door andy

Augustus 2019, net 44 geworden en eigenlijk lui en te dik naar mijn zin…

Omdat ik er toch al een hele poos over aan het zagen was, wou mijn vriendin me een behandeling cadeau geven om buikvet weg te nemen. Maar ik ben echt geen voorstander van zulke dingen, omdat ze op zich niks oplossen. Dus dan maar iets anders. In mijn kinder- en jeugdjaren ben ik altijd heel actief en sportief geweest, van voetbal over atletiek naar gevechtsporten om uiteindelijk bij fitness/bodybuilding te komen. Misschien moest ik dat eens terug gaan doen? Maar ik had de afgelopen jaren regelmatig gefitnesset voor een tijdje en dan weer gestopt, letterlijk geld weggesmeten aan abonnementen zonder te gaan.

Omdat ik op zoek was naar iets anders dan de commerciële fitness ben ik terechtgekomen bij Aktiv Gym en de rest is geschiedenis, zoals ze zeggen. 

ik ben niet meer gestopt en nu al 4 jaar flink aan het trainen. Ik moet wel toegeven dat op het moment dat de groepslessen werden gestopt om over te gaan naar het huidige Individual Design, ik lang getwijfeld heb om ook te stoppen. Ik vond de groepslessen echt super en het in groep trainen en elkaar uitdagen lag me echt zo goed. Via de proefmaand heb ik goed kunnen testen en nadenken of het het waard is. En als je het goed bekijkt, hoeveel is een gezond en sportief lichaam en leven waard? Inmiddels al meer dan een jaar aan het trainen onder de professionele begeleiding van de coaches, eerst onder Thijs en nu onder Andy, my brother from another mother 😉 en I LOVE IT. Het is inderdaad wel anders dan in groep trainen, maar door de programmatie en de aanwezigheid van anderen, push je jezelf even goed, soms zelfs zonder het door te hebben. Een groot voordeel van het concept dat zij aanhouden is dat wanneer je ‘persoonlijke’ coach, degene die je programma schrijft en aanpast indien nodig, niet in de gym is, de anderen het gewoon vlekkeloos overnemen. Dus ook voor Shaun en Helena een pluim om te helpen/begeleiden/corrigeren waar nodig. Je hebt eigenlijk 4 coaches voor de prijs van 1.

Voor mij zijn de coaches meer dan dat, vrienden zelfs! Buiten het trainen zijn ze er ook als steun als het in je leven wat minder gaat, maar even goed ook om mee te vieren met successen. Prachtig voorbeeld daarvan is de Lunges4Life dat in het teken stond van borstkanker omdat onder andere mijn vriendin daarmee geconfronteerd is geweest het afgelopen jaar. Ook buiten de gym worden er regelmatig activiteiten georganiseerd om elkaar nog beter te leren kennen en zo niet enkel gymbuddies te zijn, maar een (h)echte fitte familie. Iedereen is welkom, ben je een absolute beginner, jong of oud, een gevorderde sporter, dat maakt niks uit. Alles wordt besproken met jou en merk je dat iets toch niet lukt of je ding is, gewoon even melden en het wordt aangepast.

Ben je op zoek naar een investering voor je lichaam, gezondheid, leven en/of toekomst? Dan is AKTIV Gym zeker een aanrader. Wetende wat ik nu weet, had ik de eerste keer dat ik ze was tegengekomen al moeten toehappen.

DSC01733

“Voor mij zijn de coaches meer dan dat, vrienden zelfs! Buiten het trainen zijn ze er ook als steun als het in je leven wat minder gaat, maar even goed ook om mee te vieren met successen.”

DSC01548-Enhanced-NR (1)

trainen bij andy?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.