Skip to content

trainen in de gym

Wij personaliseren de manier waarop jij traint

We zijn niet voor crash diëten of biohacking. We geloven in sterker worden, fit en gezond zijn voor de rest van je leven.

We geloven in de stimulerende omgeving die groepslessen aanbieden, maar we geloven niet dat één programma voor iedereen werkt. Wij geloven dat jij uniek bent en dat je programma dat ook moet zijn. 

Trainen bij ons betekent dat je een programma hebt dat samen met jou evolueert.
Van jaar 1, tot jaar 5, tot de rest van je leven

1. KENNISMAKING

Dit is een gesprek om te kijken of wij zijn waar jij naar op zoek bent. Zo kan je zonder verdere verwachtingen zien hoe wij werken, hoe onze locatie eruit ziet en ben je klaar om verliefd te worden op onze gym.  

2. Hoe beweeg jij?

We gaan diep in jouw fysieke mogelijkheden, bewegingspatronen, sterktes en zwaktes om en uniek trainingservaring te creëren. 

Jaren van ervaring heeft ons geleerd dat het vaak de kleine details zijn die het grootste verschil maken. We maken het dan ook onze taak om de grootste impact te hebben op jouw fitness en gezondheid.

3. Train op de AKTIV manier

Jij traint wanneer het jou uitkomt en niet wanneer wij onze lessen inplannen. Al onze trainingsuren zijn begeleid door een ervaren en profesionele coach.

We zijn ook trots op de omgeving die we hebben gecreerd om in te trainen. Jouw uren in de gym moeten resultaten opleveren maar zouden ook plezier moet opleveren. Verwacht dus een positieve sfeer en trainen met een glimlach.

4. lifestyle

De gym is maar 1 uur van je dag maar wat gebeurt er de andere 23 uur? Door je voeding, slaap, stress en andere zaken aan te paken optimaliseren we je resultaten in de gym. 

We zijn voorstanders van tijd doorbrengen in de natuur, regelmatig afstand nemen van de digitale wereld en je leven vullen met de zaken die jou energie geven. Onze coaches leren je hoe je dit het beste in je leven kan inplannen.

5. wij houden je verantwoordelijk

Als je dit kan lezen veronderstellen we dat je een persoon bent met alle menselijke emoties en verantwoordelijkheden. Wij houden je verantwoordelijk voor je doelen maar zijn er ook om je programma aan te passen als het leven je plannen weer eens omgooit. 

Elke 4 weken zit je samen met je coach om de afgelopen maand te overlopen en aanpassingen te maken voor de komende maand. We creëren trainingen die passen bij je leven.

trainen bij AKTIV?

Boek hier je meet & greet, we kunnen niet wachten je te ontmoeten

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.