Skip to content

FAQ

Onze openingsuren liggen in lijn met onze normen en waarden van een gebalanceerd leven die we als gym uitdragen. Geen late avonden of namiddagen in het weekend.

Je zal tijdens je workout hoogstwaarschijnlijk wel eens zweten dus raden we aan om comfortabele kledij aan te doen waarin je vrij kan bewegen. We hebben een drankfontein, handdoeken en al het materiaal dat je nodig hebt.

We raden aan om tot twee uur voor de training geen grote maaltijd te eten. Zorg er wel voor dat je gehydrateerd bent. 

Dit is een gesprek om te kijken of wij zijn waar jij naar op zoek bent. Zo kan je zonder verdere verwachtingen zien hoe wij werken, hoe onze locatie er uit ziet en ben je klaar om verliefd te worden op onze gym. 

We hebben kleedkamers en douches op de eerste verdieping. Op het gelijkvloers hebben we ook een mindervalide toilet en douche beschikbaar. 

Wij helpen graag jongeren hun mogelijkheden ontdekken dus middelbare studenten mogen ons altijd contacteren voor een aangepast tarief. 

We hebben per uur maar 10 trainingssloten beschikbaar dus boek je trainingen zeker aan het begin van de week in om je te verzekeren van je plek. 

Dit word allemaal besproken tijdens het assesment proces waar je doorgaat met je coach. Het is voor ons zeer belangrijk om blessures of ziekte te weten zodat we je op een veilige manier je doelen kunnen helpen bereiken. 

Natuurlijk! Op de momenten dat er geen geplande trainingen zijn verhuren we onze ruimte (bv. aan scholen of bedrijven). De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de tijd en dag dus contacteer ons voor meer informatie.

Het gebeurt wel eens dat je na de high van je workout je sleutels, schoenen of kinderen vergeet. Geen paniek, we houden alle verloren voorwerpen drie weken bij voor we ze doneren aan het goede doel. 

Er is altijd muziek in de gym. Daarnaast is het zeer moeilijk om je te coaches als je ons niet kan horen dus laat je oortjes thuis en laat ons voor DJ spelen.