Skip to content
DSC07060-2

AKTIV Meer dan enkel gym

We geloven dat een gezond leven verder gaat dan enkel maar sporten. Wij helpen je om je leven in handen te nemen en jezelf op de eerste plaats te zetten. 

Ons fitness & lifestyle programma is specifiek voor jou gemaakt, gebaseerd op waar jij vandaag staat en waar je naartoe wilt. Onze persoonlijke aanpak laat onze coaches toe om te gaan met blessures, gezondheidsklachten, mentale gezondheid en zoveel meer. 

Jouw lidmaatschap geeft je toegang tot een volledig gepersonaliseerd programma, gepersonaliseerde feedback van een team van opgeleide coaches, een professionele omgeving en een gemeenschap van gelijkgestemde leden.

Train in een omgeving waar resultaten deel uitmaken van de ervaring

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je leven verandert maar je levenstijl verandert niet mee naar wat je nodig hebt. Wij zijn de plaats waar je naar toe gaat voor een antwoord op de vraag ‘Wat nu?’

Ons fitnessprogramma gaat zoveel verder dan je zou verwachten:

  • Training gemaakt voor jouw huidig stress niveau en jouw gemoedstoestand
  • Training aangepast aan jouw fitness niveau en beschikbaar materiaal
  • Voedingsbegeleiding dat je goede gewoontes aanleert
  • Workouts aangeleverd via de app CoachRX voor gemakkelijke communicatie en opvolging van resultaten
  • Wekelijkse en maandelijks coach check-ins voor aanpassing, de nodige steun en accountability

Train op de AKTIV manier

Jouw sleutel tot succes

De toekomst van Personal training. Onze methode zorgt voor een programma dat enkel en alleen voor jou gemaakt is

1. Consultatie

Jouw AKTIV verhaal start met een consultatie. Hier leren we jou beter kennen en praten we over jouw doelen, ervaringen en waar je naar toe wilt werken.

2. assesment

We gaan diep in jouw fysieke mogelijkheden, bewegingspatronen, sterktes en zwaktes om een unieke trainingservaring te creëren.

3. training

Jij traint wanneer het jou uitkomt en niet wanneer wij onze lessen inplannen. Al onze trainingsuren zijn onder begeleiding van een ervaren en profesionele coach.

4. lifestyle

De gym is maar 1 uur van je dag maar wat gebeurt er de andere 23 uur? Door je voeding, slaap, stress en andere zaken aan te paken optimaliseren we je resultaten in de gym. 

5. resultaten

Onze coaches leveren resultaten en praten er niet enkel over. We helpen je te ontdekken wat fitness voor jou betekent en laten jouw doelen en training samen met jou evolueren.

Wie is wie?

DE COACHES

SHAUN

HEADCOACH & OWNER

SHAUN

Shaun onderscheidt zich als de creatieve ziel van de Gym. Met uitgebreide kennis en een zachte aanpak verrast hij zijn klanten met concrete tips, waardoor ze hun eigen kracht ontdekken, terwijl hij altijd het overzicht en de koelte bewaart, zelfs in chaotische situaties

Meer over Shaun

thijs

HEADCOACH & OWNER

thijs

Thijs onderscheidt zich door ongeëvenaarde kennis van beweging. Zijn coaching benadrukt het belang van een evenwichtige levensstijl, en hij is de go-to-expert voor 'moeilijke gevallen', waarbij hij klanten diverse uitvoeringen van oefeningen laat ervaren voor een beter lichamelijk bewustzijn en weloverwogen keuzes

Meer over Thijs

HELENA

COACH

HELENA

Helena, brengt een vrouwelijke touch naar de sportschool en zet zich in om zowel vrouwen als mannen te leren ontdekken hoe krachtig hun lichaam is, met als doel dat iedereen krachtig en zelfverzekerd in het leven staat

Meer over Helena

Andy

COACH

ANDY

Onze nieuwste aanwinst in het team combineert hard werken met passie, een waardevolle eigenschap voor coaches. Hij straalt energie uit, toont interesse in de kleinste details van zijn klanten en hecht waarde aan zowel mannelijkheid als spiritualiteit

Meer over Andy

Je kiest niet alleen voor een gym,
je kiest voor een community

Persoonlijke coaching

individual design

3 MAANDEN

300 €/maand

6 MAANDEN

275 €/maand

1 JAAR

250€ /maand

10% KORTING

voor familieleden binnen hetzelfde gezin

INBEGREPEN IN ELK INDIVIDUAL DESIGN ABONNEMENT
 
Een persoonlijke coach die jou begeleid door jouw traject

Wekelijkse feedback
Een maandelijkse consult
Lifestyle begeleiding
Onbeperkt trainen
Trainen op elke locatie

Onze Blogposts